Coachande samtal

Ett coachande samtal utgår ifrån vetenskapen om vad som får oss människor att må bra, utvecklas, känna att våra liv har mening m.m.
Jag ställer frågor som hjälper dig att reflektera och tänka i nya banor. Mitt fokus ligger hela tiden på du med hjälp av mina frågor själv ska nå nya insikter. Jag finns där som bollplank och som en kunskapsbank du kan använda för att få råd och verktyg för att hantera det som upplevs svårt. Tillsammans kartlägger vi ditt nuläge och tar reda på vad det är som gör att du befinner dig där du gör. Sedan utforskar vi hur du önskar att livet och tillvaron skulle vara och kännas, samt vad och hur du ska göra för att börja röra dig i den riktiningen. Mellan sessionerna kan du få uppgifter att göra, men det är frivilligt och vi formar samtalen efter vad som passar dig och din livssituation bäst.
Ingen fråga är för stor eller liten för att ta till ett coachande samtal. Du behöver inte heller veta vad du vill prata om, bara att du vill prata med någon som verkligen lyssnar.

Så funkar coaching

Ett samtal är 60 min långt. Jag rekommenderar att vi ses varje eller varannan vecka, men givetvis anpassar vi efter vad som passar dig. De flesta upplever en stor skillnad efter bara 5 samtal.

Var? Samtalen äger rum på Yogahuset, Stationsgatan 46 Uppsala.

Hur? Kontakta mig för att boka din första session.

Avbokning sker senast 24 h före. Vid senare avbokning debiteras du 50%.

Din investering

Första samtalet: 750 kr

Enstaka samlat: 1050 kr

5 sessioner 4995 kr

10 sessioner 9750 kr

Känner du igen dig?

   • Egentligen är allt bra och jag har allt man kan önska sig, ändå mår jag inte bra.
   • Jag vet vad jag vill, men jag vet inte hur jag ska ta mig dit!
   • Jag vet inte vad jag vill, jag vet inte vem jag är, jag vet inte vart jag ska! Inget känns rätt. Hur vet jag vad jag ska göra med mitt liv?
   • Jag har provat allt för att FYLL I EGET MÅL men misslyckas gång på gång. Måste det vara så?

Om Julia Ilke

Mitt sökande efter svar om vem jag är och vart jag ska har tagit mig till många spännande plaster inom mig själv och runt om på jorden. Yogan är en del av detta sökande som gett mig många svar, dock inte alla. 2009-2012 djupdök jag därför i vad den västerländska vetenskap vet om lycka, meningsfullhet och goda relationer- ja helt enkelt vad som behövs för ett gott liv!
Efter kandidatexamen i Kognitiv Neurovetenskap och Psykologisk Coaching vid Högskolan i Skövde har jag arbetat med både enskilda personer och grupper med syfte att stärka både mående och prestation.

Följ YOGAHUSET

 | 

© 2015

Webbdesign- FEW Konsult. Foton på Julia- Niklas Jumlin. Logotyp- Anna Söderström.