Coachande samtal

Om coaching

Den väntar på dig — stolen där du får landa på riktigt och ta plats med allt som är du. Låt orden flöda eller låt tystnaden tala. Det finns inget krav på prestation, mål eller mening utan tillsammans utforskar vi vart du befinner dig just nu och åt i vilken riktning du längtar efter att växa.

Jag ställer frågor som hjälper dig att reflektera och tänka i nya banor. Tillsammans  tittar vi på mönster och skeenden som återupprepas för dig utan att du vet varför eller hur du ska bryta det Vi frågar oss också vilka behov och vilken längtan du bär på men som kanske aldrig hamnar inom räckhåll för att bli verklighet. För att förstå vem du är och varför saker och ting har blivit som de blivit tittar vi ibland tillbaka på din historia, men riktningen är alltid framåt. När vi blickar tillbaka är det för att skapa förståelse för nuet och hämta lärdomar inför framtiden.

Jag finns för dig som bollplank och som en kunskapsbank du kan använda för att få råd och verktyg för att hantera det som upplevs svårt.

Mellan sessionerna kan du få uppgifter att göra, men det är frivilligt och vi formar samtalen efter vad som passar dig och din livssituation bäst.

Ingen fråga är för stor eller liten för att ta till ett coachande samtal. Du behöver inte heller veta vad du vill prata om, bara att du vill prata med någon som verkligen lyssnar.

Känner du igen dig?

   • Egentligen är allt bra och jag har allt man kan önska sig, ändå mår jag inte så bra som jag skulle vilja.
   • Jag vet vad jag vill, men jag vet inte hur jag ska ta mig dit!
   • Jag vet inte vad jag vill, jag vet inte vem jag är, jag vet inte vart jag ska! Inget känns rätt. Hur vet jag vad jag ska göra med mitt liv?
   • Jag har provat allt för att FYLL I EGET MÅL men misslyckas gång på gång. Måste det vara så?

Så funkar det

Ett samtal är 60 minuter långt. Jag rekommenderar att vi ses varje eller varannan vecka, men givetvis anpassar vi efter vad som passar dig. De flesta upplever en stor skillnad efter bara några samtal.

Var? Samtalen äger rum på Yogahuset, Stationsgatan 46 Uppsala.

Hur? Kontakta mig för att boka din första session.

Avbokning sker senast 24 h före. Vid senare avbokning debiteras du 50%.

Din investering

Första samtalet: 750 kr

Enstaka samlat: 1050 kr

5 sessioner 4995 kr

10 sessioner 9750 kr

Om Julia Ilke

Mitt sökande efter svar om vem jag är och vart jag ska har tagit mig till många spännande platser inom mig själv och runt om på jorden. Yogan är en del av detta sökande som gett mig många svar, dock inte alla. Mellan åren 2009-2012 djupdök jag därför i vad den moderna västerländska vetenskapen vet om lycka, meningsfullhet och goda relationer- ja helt enkelt vad som behövs för ett gott liv! Det ledde till en kandidatexamen i Kognitiv Neurovetenskap och Psykologisk Coaching. Sedan dess har jag arbetat som coach med både enskilda personer och grupper.

Följ YOGAHUSET

 | 

© 2015

Webbdesign- FEW Konsult. Foton på Julia- Niklas Jumlin. Logotyp- Anna Söderström.