Skip to main content

Nytt bokningssystem!

By 24 april, 2018Okategoriserade

I takt med att studion växer har behovet av ett smidigare system för bokning och inpassering vuxit fram. Under slutet av april och början av maj kommer vi därför byta över till Gymsystem.se och jag ser verkligen fram emot bytet då så många saker kommer fungera så mycket smidigare både för mig och för er medlemmar!

I korthet kommer bytet innebära att:

– Vår nuvarande app utgår i slutet av april. Den nya appen finns att ladda ner i App Store och Google Play och heter ”Gymsystem Boka”.
– Klippkorten blir elektroniska och det dras ett klipp per automatik när du bokar och deltar på en klass.
– I appen kommer du ha full insyn i ditt medlemskap. Du kommer att se hur lång tid som återstår av ditt medlemskap, hur många klasser du deltagit i och mycket mer.
– Det är ett integrerat system där inpassering, köp via webben och köp på plats i studion synkas automatiskt. Som exempel så kommer du att med din nya tagg checkas-in på en klass bara genom öppna dörren med din tagg. När du förlänger ditt medlemskap så synkas din tagg med ditt nya köp per automatik.
– Anmälan till workshops och kurser som gravidyogan kommer ske genom hemsidan/appen.

Detta behöver du göra:

– Ladda ner appen ”Gymsystem Boka”.
Välj Yogahuset som studio. Vill du göra det via datorn går du till https://yogahuset.gymsystem.se/.
– Skapa ett konto.
Jag kommer att lägga till det medlemskap/klippkort som just du har. Om du har ett kort med månadsvis betalning kommer du att få registrera dig för betalningar via autogiro, jag meddelar dig om detta.
– Alla kommer att få en ny tagg
Även du som har klippkort kommer att få en egen tagg så att du aldrig mer behöver stå utanför och vänta på att bli insläppt. Den gamla taggen/ditt klippkort återlämnas vid bytet. Jag meddelar när bytet sker, troligen i början av maj.
– Boka i den nya appen. Från och med klasser i maj finns schemat inlagt och det går bra att boka sig.

Observera! Jag är i full gång med att anpassa appen så ha lite tålamod en vecka eller två innan den är helt klar. Det går jättebra att du skapar ett konto redan nu så att jag kan påbörja arbetet med att registrera just ditt medlemskap.

Allt gott!
/Julia Ilke