Sommaryoga

  • Varje sommar flyttar vi ut våra klasser till gräsmattan i Botaniska trädgården
  • Klasserna är öppna för alla. På grund av rådande pandemilagstiftning behöver du förboka din plats. Du gör det i vårt bokningssystem Zoezi.

För vem: Alla är välkomna – stel som vig, gammal som ung och nybörjare som van yogautövare. På grund av rådande ordningslag måste dock alla deltagare vara registrerade som medlemmar och ha förbokat sin plats.

1. Registrera dig i vårt bokningssytem Zoezi
2. Köpa ett sommaryogakort för hela sommaren, ett sommarklippkort eller betala för en enstaka klass
3. Boka in dig på klassen. Det gör du genom att klicka på “boka” i schemat. Du kan boka in dig fram tills att klassen börjar. Avbokning ska ske senast 2 h före klassens början.

Vad: Yoga för alla i underbar miljö utomhus.

När: 3 klasser i veckan från maj till september. Klasserna finns i schemat. Schemat kan komma att ändras så håll dig uppdaterad.

Var: Botaniska trädgården. Samma plats som tidigare år, alltså på gräsmattan till vänster om orangeriet.

Vid ihållande regn/kallt väder ges klassen inne i studion Yogahuset på Stationsgatan 46. Om klassen flyttas in meddelas det via Facebook och i schemat senast 1 h före klassen. Ta för vana att kolla i årets Facebook-event “Sommaryoga med Yogahuset 2021” och på sidan “Sommaryoga i Uppsala” för aktuell info.
Ta med: Egen matta
Läs mer på Facebook: https://fb.me/e/1OTk3nWNf
Fotografering: Genom att delta på klasserna godkänner du att vi på Yogahuset tar bilder under klasserna och använder dessa som en del i vår marknadsföring. Om du inte vill hamna på bild så välj en plats längre bak samt meddela oss detta.
Covid och smittspridning: Folkhälsomyndigheten uppmuntrar fortsatt träning och som arrangörer följer vi rekommenderade föreskrifter för att minimera smittspridningen. Tänk på följande:
– Delta endast när du är fullt frisk
– Håll avstånd till de andra deltagarna
– När du kommer tar du plats med din matta och stannar sedan där. Läraren kommer fram till dig och kollar betalningen och svarar på eventuella frågor. För att undvika köbildningen ska du alltså inte gå fram till läraren.

Sommaryogakort

1995 kr

Köp nu

 

10-kort

900 kr

Köp nu

 

10-kort

  Student/ungdom/65+

800 kr

Köp nu

1 klass

100 kr

Köp nu

 

1 klass

  Student/ungdom/65+

90 kr

Köp nu

Följ YOGAHUSET

 | 

Webbdesign- FEW Konsult. Foton på Julia- Niklas Jumlin och Mohammed Salik Logotyp- Anna Söderström.