Skip to main content

Take a break from Black Friday. Kom och yoga istället!

Årets Black Friday nalkas och det har nog inte undgått någon. Att förhålla sig till denna köpfest som yogalärare och studioägare är både enkelt och svårt på samma gång. Det råder ingen tvekan om att det inte är ägandet av fler saker som kommer göra oss lyckliga, det råder inte eller någon tvekan om den negativa inverkan vår konsumtion har på planeten. Utifrån det är det därför ett lätt val att avstå från medverkan. Samtidigt ser jag yogan och ett yogautövande som precis den motpol som så väl behövs. Vi behöver alla tänka om och istället för korta lyckorus till följd av shopping satsa på lycka som är hållbar för både oss själv och planeten. Och kanske är ändå Black Friday ett perfekt tillfälle för att tala om detta och uppmuntra varandra att göra medvetna val? Med detta som bakgrund har jag valt sänka priserna på yoga. Syftet är inte att uppmuntra köphetsen utan tvärtom att erbjuda dig en
paus från den. Istället för att ägna helgen åt shopping, kom och yoga med oss! Fredag till söndag sänker vi priserna med hopp om att fler ska välja medvetet. Investera i dig själv och unna dig yoga framför ännu fler prylar du troligen inte ens behöver.

10-kort: 1500 kr
(ord. pris 1990 kr)

15-kort: 2100 kr
(ord. pris 2590 kr)

Black Friday-månad: 495 kr
(ord. pris 950 kr). Obegränsat med yoga fram till julafton

Årskort: 7500 kr
(ord. pris 8500 kr). Student/ 65+ betalar 6500 kr

Terminskort VT 2019: 3400 kr
(ord. pris 4250 kr). Student/65+ betalar 3000 kr

På söndag har vi årets sista Masterklass och evenemang i studion när Mateusz Krawiec kommer till oss som uppskattad gästlärare. Kl 10.00-12.00 är det Masterklass med temat ”Natural Movement Patterns” och 12.45-14.00 fortsätter vi med ”Gong bath – Relaxation Concert”. Klicka på namnet för att komma till evenemangen på Facebook där du kan läsa mer.

Kom som du är. Gå hem som dig själv. Varmt välkommen till Yogahuset!
/Julia Ilke med lärarteam