Yinyoga med andning och meditation

Vad är Yinyoga?

Yinyoga är en mjuk och lugnande yogaform som passar dig som vill omfamnas av lugn och ro. För dig med en i övrigt aktiv livsstil så är yinyoga ett mycket bra komplement till t.ex. löpning och styrketräning. 

Under kursen så kommer du att få en djupare inblick i yinyogans principer. Du får lära dig syftet med positionerna och hur du kan anpassa dem så att de passar just din kropp. Kursen innehåller också pranayama (andningsövningar), kroppsscanning och enklare meditation.

Vi ligger och sitter i varje position en längre stund vilket ger oss tiden att få släppa taget om såväl kroppsliga som själsliga spänningar helt i egen takt. Under en klass i yinyoga övar vi på att lämna allt vad prestation heter för att istället lyssna in vad kroppen behöver. Till din hjälp kommer du att ha bolster, filt och klossar. Allt finns att låna på plats.

Om kursen

Kursen passar såväl nybörjare som dig som utövat yinyoga tidigare. 
Bokning till denna kurs garanterar dig plats på alla tillfällen. För dig med års-, termins- , månads- eller klippkort finns ett antal platser som kan bokas veckovis. 

När: Söndagar kl 16:30-18:00 med start 1/9, 12 gånger. Uppehåll v. 44.

Pris: 2650 kr

Lärare: Malin Jörnvi

Övrigt: Bokningen är bindande. Vid förhinder att delta på en klass så avbokar du via vår app. Avbokningen ska ske senast 2 h före. Avbokar du i tid så får du automatisk en klassbiljett som du kan använda för att boka någon annan av våra klasser. Biljetten gäller under terminens gång.

Om läraren blir sjuk flyttas kursen fram en vecka.