Workshops

      • Ta en stund för dig själv och fyll på med ny inspiration till din yogapraktik genom att ta del av YOGAHUSETS spännande workshops!
      • Anmälan mailas till julia@yogahusetuppsala.se Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas. Ange namn, adress samt om du är medlem eller ej i din anmälan.
      • Det högre priset gäller dig som inte är medlem och det lägre priset är medlemspris.

Armbalanser

Utmanande och otroligt rolig workshop med Victoria Carp!

Lär dig grunderna i armbalanser och upptäck den underbara känslan av att balanserna på händerna! Workshopen passar nybörjare som aldrig tidigare gjort en armbalans likaväl som den erfarna som vill slipa på sin teknik och gå från att klara Kråkan (Bakasana) till att sätta Tranan (Crane).

Victoria är känd för sitt originella och råa men samtidigt oerhört varma sätt att undervisa på. På Instagram hittar du henne under @hellcatsyoga där hon delar fantastiska bilder och kloka tankar om och från yogans värld.

När: Lördag 17 februari 13.00-16.00

Pris: 449 kr. 349 kr för medlemmar

Anmälan: Maila julia@yogahusetuppsala.se

Halvdagsretreat- kom närmare ditt hjärta

Mjuk yoga och tid för reflektion med Julia Ilke, yogalärare och coach.

Ta en dag för dig själv där blicken får vändas inåt och du får vila från alla måsten och borden. För att komma i kontakt med hjärtat och vår inre längtan behöver vi först stilla huvudet och balanserna kroppen. Under denna halvdagsretreat blandas hjärtöppnande yoga med enkla skrivövningar som syftar till att ta dig närmare dig själv och ge klarhet om vad du vill.

Dagens upplägg:

12.00-13.30 Hjärtöppnande yoga

13.30-14.15 Vegetarisk lunch serveras på plats

14.15-15.00 Skrivövningar och coachande frågeställningar

15.00-16.00 Yinyoga

16.00-16.30 Avslutande samtal och frågor

När: Lördag 24 mars kl 12.00-16.30

Pris: 895 kr. 795 kr för medlemmar

Anmälan: Maila julia@yogahusetuppsala.se

Stadig som ett berg- flödande som en flod

Yoga- och meditationsworkshop med Josephine Norrbo, praktiserande buddhist och yogalärare.

En sak kan vi vara säkra på – allt förändras! Allt, inklusive oss själva, är i en ständig process av förändring. Du är inte samma idag som du var igår. Ibland är förändring välkommet och positivt, ibland kan det kännas skrämmande och hotfullt.

Det kan kännas svårt att stå stabilt i vår evigt föränderliga verklighet, kanske känns det som att kastas runt i en torktumlare av känslor, förhoppningar och besvikelser. Men det kan också kännas stagnerat och svårt att anpassa sig till förändring, vi kan känna oss tunga och stagnerade.

Förändringen kan vi inte göra något åt – men vi kan öva oss på att hitta balans mellan tyngd och lätthet, mellan stabilitet och flexibilitet. Att ha tillit, självförtroende och avslappning samtidigt som vi är vakna, nyfikna och flexibla. I denna workshop kommer vi att utforska detta genom yoga, meditation och reflektion. Genom att öppna upp för båda dessa kvalitéer i vår kropp och i vårt sinne kan vi öva oss att leva lite mer som en flödande flod samtidigt som vi är grundade i tyngden av ett majestätiskt berg.

Josephine har praktiserat yoga sedan 2007 i ett flertal stilar i Danmark, Indien, Spanien och Sverige och är en av grundarna till Malmö buddhistcenter. Yogans läkande och rehabiliterande kraft intresserar Josephine och hon driver projektet Yoga för alla tillsammans med sin syster som erbjuder gratis yoga till asylsökande och nyanlända.

När: Lördag 14 april kl 13.00-16.00

Pris: 495 kr. 395 kr för medlemmar

Anmälan: Maila julia@yogahusetuppsala.se

Diving deep into yoga

Friday to Sunday 28-30 September with Daniel Morgan (UK).

A weekend with our popular friend and teacher Daniel Morgan, coming all the way from UK just for us! More info coming soon.

Booking: Send an email to julia@yogahusetuppsala.se

Följ YOGAHUSET

 | 

© 2015

Webbdesign- FEW Konsult. Foton på Julia- Niklas Jumlin. Logotyp- Anna Söderström.