Kurser

Gravidyoga

Kursen i gravidyoga vänder sig till dig som väntar barn, oavsett vilken erfarenhet av yoga du har sedan tidigare. Under gravidyogan gör vi yoga som passar den gravida kroppen och som förbereder dig, både kroppsligen och mentalt, inför den kommande förlossningen.

Med gravidyoga kommer du att bli starkare i kroppen och minska risken för att få ont i ryggen av den växande magen. Under klassen blandas fysisk yoga med avspänningstekniker. Ett tillfälle riktar särskilt in sig på hur tekniker från yogan kan användas under förlossningen.

Gravidyoga rekommenderas från graviditetsvecka 15. Vill du börja tidigare är du såklart välkommen!

För att skapa en trygg atmosfär ges gravidyogan endast som slutna kurser för dem som anmält sig

Höstens kurser: Start v. 36 (6/9) 8 gånger. Start v. 45 (8/11) 5 gånger

När: Torsdagar 19.30-20.30

Pris: 8 gånger 1600 kr. 5 gånger 1100 kr

Lärare: Julia Ilke

Anmälan: Boka din plats via webbshopen. Klicka på “Kurser” i menyn.

Meditationskurs

Lär dig grunderna i meditation under en 5-veckors kurs. Din lärare på denna inre resa är Navid Zargham, erfaren meditationslärare som lett både grupper och enskilda individer att upptäcka vad meditation är för just dem. Enligt Navid så är meditation ingen vi kan förstå och förklaringen till det är att den delen av hjärna som jobbar med logik och att förstå får vila under meditationen. Det vi kan förstå är effekterna meditation har, metoderna, bakgrunden, olika traditioner och sätt att lära ut meditation. Men själva upplevelsen kan aldrig förstås. Meditation måste upplevas.

Kursen är på fem gånger och Navid önskar och rekommenderar starkt att du som kommer har för avsikt att komma alla fem gångerna.

För medlemmar i Yogahuset ingår denna kurs i medlemskapet. Endast kursen för dig som inte har ett medlemskap kostar 995 kr

Höstens kurser: Start v. 34 (21/8). Start v. 39 (25/9)

När: Tisdagar 19.30-20.30, 5 gånger

Pris: 995 kr. Gratis för dig som är medlem i Yogahuset.

Lärare: Navid Zargham

Anmälan: Boka din plats via webbshopen. Klicka på “Kurser” i menyn.

Barn

Låt ditt barn upptäcka yogans värld på ett lekfullt och roligt sätt! I barnyogan får barnet röra på sig och lära sig enkla tekniker för att själv varva ner i vardagen. Att låta ditt barn yoga kan vara en bra motpol mot andra mer tävlingsinriktade aktiviteter eftersom fokuset inom yogan inte ligger på att prestera utan på att må bra och trivas med sig själv.

Minst 5 och max 12 barn på denna kurs.

När: Ingen barnyoga hösten 2018.

Pris: 850 kr per barn och en medföljande vuxen.

Följ YOGAHUSET

 | 

Webbdesign- FEW Konsult. Foton på Julia- Niklas Jumlin och Mohammed Salik Logotyp- Anna Söderström.