Kurser

Gravidyoga

Kursen i gravidyoga vänder sig till dig som väntar barn, oavsett vilken erfarenhet av yoga du har sedan tidigare. Under gravidyogan gör vi yoga som passar den gravida kroppen och som förbereder dig, både kroppsligen och mentalt, inför den kommande förlossningen.

Med gravidyoga kommer du att bli starkare i kroppen och minska risken för att få ont i ryggen av den växande magen. Under klassen blandas fysisk yoga med avspänningstekniker. Ett tillfälle riktar särskilt in sig på hur tekniker från yogan kan användas under förlossningen.

Gravidyoga rekommenderas från graviditetsvecka 15. Vill du börja tidigare är du såklart välkommen!

För att skapa en trygg atmosfär ges gravidyogan endast som slutna kurser för dem som anmält sig

Nästa kurs: Vecka 11-19, 11/3-6/5. 8 gånger. Uppehåll v. 17.

När: Måndagar 19.30-20.30

Pris: 8 gånger 1600 kr

Lärare: Julia Ilke

Anmälan: Boka din plats via webbshopen. Klicka på “Kurser” i menyn.

Ungdomsyoga

Lån din ungdom få testa yoga och därmed även få en paus från en kanske i övrigt prestationsinriktad vardag. Alla kan vara med på yoga och yogan handlar om allt annat än att prestera.

Under kursen gång kommer vi att tesat på oliak delar av yogan: fysiska positioner, andnigsövningar, avslappning och meditation. Vi kommer att träna styrka och smidighet, lära känna våra kroppar och utforska hur ikan använda yogan för att påverka hur vi mår. Vi kommer att öva på att slappna av när vi är stressade, träna på att vara foksuerade i stunden, känna hur det känns att lyssna på kroppen, testa att säga nej och sätta gränser när något inte känns bra och dessutom arbete med självkänslan och rörelseglädjen.

Nästa kurs: Vecka 9-14. Start 27/2. Prova första gången gratis! Ingen föranmälan krävs utan kom bara. Vill du sedan anmäla dig kan det göras på plats.

När: Onsdagar 16.30-17.20, 6 tillfällen

Pris: 895 kr

Lärare: Josefin Trogen

Anmälan: Boka din plats via webbshopen. Klicka på “Kurser” i menyn.

Övrigt: Missade tillfällen kan ej tas igen. Medföljande vuxen är välkommen att vänta i vår mysiga lounge med en kopp te och en bok/tidning.

Följ YOGAHUSET

 | 

Webbdesign- FEW Konsult. Foton på Julia- Niklas Jumlin och Mohammed Salik Logotyp- Anna Söderström.