Workshops

      • Ta en stund för dig själv och fyll på med ny inspiration till din yogapraktik genom att ta del av YOGAHUSETS spännande workshops!
      • Anmälan och bokning via webshoppen om inget annat anges. Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas.
      • Det högre priset gäller dig som inte är medlem och det lägre priset är medlemspris.

Gong Bad- en konsert i och för vila

Gongen är ett gammalt instrument från öst som i alla tider använts för att hela och balansera såväl människor som naturen. Gongen sägs ha förmågan att ta oss till tillstånd bortom våra sinnen där vi istället för tankar kan uppleva en mycket djup avslappning och återhämtning. Genom att lyssna på gongarna blir det lättare att få vila från alla tankar, rastlöshet och inre stress och ett gongbad blir på så vis en meditativ vila.

Under ett gongbad ligger du på rygg och bara lyssnar till vibrationerna från gongen. Badet har alltså inget med vatten att göra utan du badar i själva ljudet och vibrationerna som känns i hela kroppen.

Yogalärarna och musikerna Mateusz Krawiec leder dig genom gongbadet och spelar på olika sorters gongar och tibetanska klangskålar.

Inga förkunskaper krävs. Klä dig varmt och mysigt och ta gärna med dig en egen kudde. Filtar, yogamattor och bolster finns att låna på plats.

När: Söndag 25 november 12.45-14.00

Pris: 250 kr. 200 kr för medlemmar i Yogahuset.

Boka plats nu

Kvällskurs: Fertilitetsförståelse

Välkommen på kvällskurs i fertilitetsförståelse med Jenny Koos, Justisse Holistic Reproductive Health Practitioner (sexualhälsorådgivare) med 9 års studier i hormonhälsa och funktionsmedicin i ryggen. Jenny ger rådgivning i fertilitetsfrågor, lär ut #Justissemetoden, driver sidan Vulverine och är lärare på världens främsta utbildning för Fertility Awareness educators.

Under denna kväll tar vi ett helhetsgrepp kring din hormon- och sexualhälsa och pratar menscykel och fertilitetsförståelse. Du kommer att få svar på alla frågor som rör din fertilitet, lära dig hur hormonella preventivmedel verkligen fungerar och vilka alternativ som finns, få veta vad du själv kan göra om du har PMS, PCOS, mensvärk och/eller endometrios och mycket mer.

Denna föreläsning kommer att stärka dig med livmoder och din eventuella partner (som också är välkommen), till att göra informerade val kring er hälsa och reproduktivitet.

Jenny pendlar mellan klinisk biologi, humor och djupaste allvar och det finns utrymme för personliga frågor.

När: Fredag 11 januari kl 18.00-21.00

Pris: 495 kr. Kvällsfika (smörgås och frukt) samt te ingår i priset.

Boka plats nu

Din yoga-Din kropp

Välkommen på en heldagsworkshop och retreatdag med Elisabeth Kaufmann.

En yinyogaworkshop med Elisabeth Kaufmann är en upplevelse för både kropp och psyke. Yinyogan aktiverar det parasympatiska nervsystemet vilket gör dig lugn, men påverkar även energiflödet i kroppen, vilket ger ökad pigghet och ny energi. Samtidigt som workshopen är skön och välgörande får du som deltagare med dig grundläggande färdigheter i yinyoga samt verktyg för ditt fortsatta utövande. Låt dagen ge dig inspiration, motivation och kunskap för mer yinyoga i vardagen – en livsstilsförändring som kan ge dig bättre hälsa, en mer avslappnad kropp och ett mer balanserat psyke!

När: Söndag 3 mars 10.00-17.00

Pris: 1195 kr. 995 kr för medlemmar. Vegetarisk och glutenfri lunch ingår.

Läs mer: Länk till Facebook-event öppnas i nytt fönster.

Boka plats nu

Följ YOGAHUSET

 | 

Webbdesign- FEW Konsult. Foton på Julia- Niklas Jumlin och Mohammed Salik Logotyp- Anna Söderström.