Workshops

      • Ta en stund för dig själv och fyll på med ny inspiration till din yogapraktik genom att ta del av våra spännande workshops!
      • Anmälan och bokning via webshoppen.
      • Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas.

Yogamassage för hemmabruk

Yogamassage för hemmabruk är en 3-timmars workshop där du får lära dig grunderna i yogamassage. Passar perfekt för dig som är nyfiken på denna metod och vill testa på!

Yogamassage är en dynamisk och djupgående helkroppsbehandling som har sitt ursprung i Yoga och Ayurveda. Grunderna i behandlingen är massage och assisterad stretching som frigör spänningar och energiblockeringar i kroppen från muskler och vävnad i kombination med en medveten andning. Den behandlar problem och obalanser samt stimulerar kroppen att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet.

Läs mer: Mer info vid bokningen samt Facebook (länk öppnas i nytt fönster).

Lärare: Vera Åström och Eva Björkman

När: Söndag 29 september kl 10.00-13.00

Pris: 995 kr. 895 kr för medlemmar i Yogahuset (års-, termins- eller månadskort. Ej klippkort eller provmånad.) Te, frukt och massageolja ingår i priset.

 

Boka plats nu

Väck fötterna till liv!

Välkommen på en annorlunda AW under ledning av reflexologen, föreläsaren och författaren Pa Sandberg!

Dina fötter är en viktig del av din kropp. 25 procent av kroppens alla ben sitter just i fötterna. Trots det ignorerar vi dem ofta i vår rörelse, och behandlar dem som klumpar längst ut på kroppen, istället för de finmotoriska kroppsdelar som de faktiskt är.

Pa berättar och visar hur fötterna fungerar och hur de påverkar resten av kroppen. Du får prova och känna efter och hitta verktyg för att utveckla din egen kontakt med fötterna. Det kommer att ge dig bättre rörlighet, färre spänningar, lägre stressnivåer ock mindre smärta. Och en mer medveten vardag.

Pa är kroppsterapeut/reflexolog, föreläsare och författare till En handbok om fötter. Han behandlar hela kroppen med utgångspunkt från fötterna med fokus på kopplingen mellan fysisk ock mental hälsa.
Boken kommer att finnas att köpa på plats för 250 kr (ord.pris 290 kr). Förbeställ din bok genom att maila Pa och boken blir din för 199 kr.

Mer om Pa:
hej@pasandberg.se
pasandberg.se
https://www.facebook.com/fotrorelse/
instagram: pa_fotrorelse

När: Fredag 18 oktober kl 18.00-21.00
Pris: 549 kr. 495 kr för medlemmar i Yogahuset (års-, termins- eller månadskort)
I priset ingår AW-snacks.
Matiga smörgåsar kommer finns att köpa på plats till humana priser.

 

Boka plats nu

Andning och fascia

Under den här workshopen undersöker vi yinyogans effekter på andningen och andningens effekter på yinyogan.

Det blir en avslappnande dag där du fördjupar din yinyoga genom att bli mer medveten om sambandet mellan andningen och bindväven (fascian) i kroppen.
Du får hjälp att förbättra din medvetenhet om andningen och fascian både i din hållning, i din yinyogautövning och i några dynamiska funktionella övningar. Den här träningen kommer att hjälpa dig både att fördjupa din andning och att göra din fascia mer rörlig.
Passar både för dig som är nybörjare och för dig som har tränat yinyoga ett tag och vill lära dig mer om sambandet mellan fascian och andningen.

Läs mer: Mer info vid bokningen samt på Facebook (Länk öppnas i nytt fönster)

Lärare: Elisabeth Kaufmann

När: Söndag 10 november kl 10.00-16.00

Pris: 1095 kr. 995 kr för medlemmar (års-, termins- eller månadskort. Ej klippkort eller provmånad.) Te och frukt ingår.

Ta med: Egen lunch. Kyl finns men möjlighet att värma maten är begränsade.
Mattor, bolster, filtar m.m finns att låna på plats. Det är vanligt att man känner sig lite kall när man gör yinyoga så ta gärna med en extra tröja och välj gärna långärmat och långa byxor samt strumpor.

 

Boka plats nu

Morgonretreat med yinyoga och lyxig frukost

Hur börjar du din dag? Är morgonen en stressig historia som bara kommer och passerar utan att du hinner reflektera över den? Eller är det den bästa tiden på dagen som du gärna njuter av?

Oavsett hur ditt förhållande till morgonen är just nu är du välkommen till en härlig morgonstund på Yogahuset där du får inspiration till flera olika sätt att börja dagen på. Det blir en skön stund på mattan med exempel på mjuka yogapass och positioner som varsamt väcker kroppen och förbereder den för en ny dag. Vi testar även några enkla meditativa övningar och det bjuds på en näringsrik och välgörande frukost.

9.00 Morgonen inleds på mattan
10.30 Frukost
11.00-11.30 Vi avslutar på mattan

Lärare: Anna Dahlberg, yogalärare och raw food-kock

När: Söndag 17 november kl 09.00-11.30

Pris: 450 kr. 375 kr för medlemmar (års-, termins- eller månadskort.)

Boka plats nu

Följ YOGAHUSET

 | 

Webbdesign- FEW Konsult. Foton på Julia- Niklas Jumlin och Mohammed Salik Logotyp- Anna Söderström.