Workshops

      • Ta en stund för dig själv och fyll på med ny inspiration till din yogapraktik genom att ta del av våra spännande workshops!
      • Anmälan och bokning via webshoppen.
      • Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas.

Workshop: Yogamassage för hemmabruk

Yogamassage för hemmabruk är en 3-timmars workshop där du får lära dig grunderna i yogamassage. Passar perfekt för dig som är nyfiken på denna metod och vill testa på!

Yogamassage är en dynamisk och djupgående helkroppsbehandling som har sitt ursprung i Yoga och Ayurveda. Grunderna i behandlingen är massage och assisterad stretching som frigör spänningar och energiblockeringar i kroppen från muskler och vävnad i kombination med en medveten andning. Den behandlar problem och obalanser samt stimulerar kroppen att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet.

Läs mer: Mer info vid bokningen samt Facebook (länk öppnas i nytt fönster).

När: Lördag 29 september kl 10.00-13.00

Pris: 995 kr. 895 kr för medlemmar i Yogahuset (års-, termins- eller månadskort. Ej klippkort eller provmånad.) Te, frukt och massageolja ingår i priset.

 

Boka plats nu

Andning och fascia

Under den här workshopen undersöker vi yinyogans effekter på andningen och andningens effekter på yinyogan.

Det blir en avslappnande dag där du fördjupar din yinyoga genom att bli mer medveten om sambandet mellan andningen och bindväven (fascian) i kroppen.
Du får hjälp att förbättra din medvetenhet om andningen och fascian både i din hållning, i din yinyogautövning och i några dynamiska funktionella övningar. Den här träningen kommer att hjälpa dig både att fördjupa din andning och att göra din fascia mer rörlig.
Passar både för dig som är nybörjare och för dig som har tränat yinyoga ett tag och vill lära dig mer om sambandet mellan fascian och andningen.

Läs mer: Mer info vid bokningen samt på Facebook (Länk öppnas i nytt fönster)

När: Söndag 10 november kl 10.00-16.00

Pris: 1095 kr. 995 kr för medlemmar (års-, termins- eller månadskort. Ej klippkort eller provmånad.) Te och frukt ingår.

Ta med: Egen lunch. Kyl finns men möjlighet att värma maten är begränsade.
Mattor, bolster, filtar m.m finns att låna på plats. Det är vanligt att man känner sig lite kall när man gör yinyoga så ta gärna med en extra tröja och välj gärna långärmat och långa byxor samt strumpor.

 

Boka plats nu

Följ YOGAHUSET

 | 

Webbdesign- FEW Konsult. Foton på Julia- Niklas Jumlin och Mohammed Salik Logotyp- Anna Söderström.