Workshops

  • Ta en stund för dig själv och fyll på med ny inspiration till din yogapraktik genom att ta del av våra spännande workshops!
  • Anmälan och bokning via webshoppen.
  • Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas.

Introworkshop till YOMI

Välkommen på en introduktionsworkshop i YOMI!
YOMI är en vetenskapligt beprövad metod som kombinerar psykologisk teori med yoga- och mindfulnesspraktik, med fokus på hantering av stress och oro. Under den här workshopen går vi igenom hur grundkomponenterna i YOMI hänger samman (yoga, psykologi och mindfulness) och får förståelse för hur vi med hjälp av kombination av verktyg från dessa områden kan hjälpa oss själva må bättre i vardagen. Workshopen innefattar föreläsning, övningar och avslappnande yin yoga.

I mars startar en kurs i YOMI YIN på 10 tillfällen. Den här workshopen riktar sig till dig som vill förstå vad YOMI är: som kanske är nyfiken på YOMI, men inte har tagit steget att anmäla sig till kursen än. Eller till dig som av olika skäl inte har möjlighet att gå kursen men vill lära dig mer om vad YOMI innebär. Välkommen att anmäla dig och få en liten inblick i hur yoga, mindfulness och psykologi kan bidra till ett rikare liv!

Läs mer om YOMI YIN här -> https://yogahuset.gymsystem.se/member#/courses/4

Lärare: Sofia Lundahl

När: Vårens datum kommer

Pris: 350 kr

Boka plats nu

Profylaxkurs: Föda utan rädsla

Tiotusentals blivande föräldrar har lästa boken och gått Föda utan rädslas framgångsrika profylaxkurser under mer än 10 års tid.

Föda utan rädslas praktiska profylaxkurs är en unik kurs för blivande föräldrar. Den ger er kunskap i hur ni med hjälp av de effektiva profylaxverktygen andning, avspänning, rösten och tankens kraft kan få en trygg och kärleksfull förlossning tillsammans.

“För mig är det viktigt att den födande kvinnan med partner upplever både trygghet och stöd under både graviditet och förlossning. Genom stöd och trygghet skapas en positiv förlossningsupplevelse och en bra start på föräldraskapet”. /Ninni om sina kurser

Ord från tidigare deltagare:

“Ninni är en trygg, tydlig och varm barnmorska. Hon har varit ett fantastiskt stöd och hon har hjälpt mig att slappna av och lyssna på min kropp genom båda mina barns förlossningar. Ninni har hjälp mig och min man att få två ovärderliga upplevelser vid våra barns födelser. Det bästa stödet man kan tänka sig.” /Sandra, 2 barn

“Ninni gjorde mig som blivande pappa delaktig under förlossningen. Jag kände mig viktig i processen och kände att jag kunde tillföra även om jag inte stod i centrum. Ninni är en grym barnmorska.”/Kalle, 2 barn

Lärare: Ninni Stålhammar, barnmorska

När: Kursen hålls löpande. Kommande kurser  14/2 (fullbokad), 14/3, 11/4, 9/5, 6/6 och 4/7.

Pris: 1995 kr för den födande samt partner/stödperson

Boka plats nu

Följ YOGAHUSET

 | 

Webbdesign- FEW Konsult. Foton på Julia- Niklas Jumlin och Mohammed Salik Logotyp- Anna Söderström.