Vanliga frågor

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna. Om du inte finner svaret på just din fråga så tveka inte att kontakta oss.

Är du nybörjare rekommenderar vi att du börjar med Hatha Basic då det är klasser som riktar sig till dig som är ny på yoga. Yinyoga-klasserna samt Soft Vinyasa passar också perfekt för dig som är nybörjare.

Har du viss erfarenhet av yoga eller annan träning kan du gärna prova vilken klass som helst på vårt schema. Läraren anpassar så att klassen passar alla.

Vill du komma ner i varv och få djup vila samtidigt som du gör kroppen gott så är Yinyoga och Restorative Yin bra val.

Ja, vi har mattor till gratis utlåning. Du kan även lämna din privata matta i studion så att den alltid finns här och väntar på dig.

Vi har även bolster, bälten, filtar, foamroller och triggerbollar. Allt du behöver för din yogautövning och för att du ska må bra och kunna ta hand om dig själv!

Välj kläder som du är bekväm i och kan rör dig fritt i. Vi yogar barfota.

Kom gärna i god tid så att du hinner varva ner en stund innan yogan börjar.

 

Boka din plats till varje klass via appen Zoezi och välj Yogahuset som din anläggning, eller via medlemswebben. Avbokning ska ske senast 2 h innan klassen börjar. Vid tre missade/sena avbokningar förhindras du från att boka en plats under tre veckor men kan fortfarande delta i mån av plats.

Alla våra kort är personliga och kan ej delas mellan flera personer.

Ja, det kan du. Vi har två duschar med ekologiska produkter (schampo, balsam, duschtvål, spraydeo och bodylotion) som du gärna får använda dig av.

Ja, vi tar emot friskvård från Min Friskvård och Epassi. För att använda ditt bidrag kontaktar du oss via kontaktformuläret.

14 dagars öppet köp vid köp via nätet, förutsatt att du inte varit på någon klass. Inget öppet köp på medlemskap eller klippkort som tecknas i studion. Inget öppet köp vid betalning med friskvårdsbidrag.

Årskortet kan frysas i upp till tre månader mot en avgift på 350 kr. Vill du frysa ditt kort pratar du med oss i studion eller kontaktar oss via formuläret. Övriga medlemskap eller klippkort kan ej frysas eller överlåtas.

Alla inpasseringar registreras och Yogahuset har rätt att ta fram dessa register. Registreringarna kommer inte delas med tredje part så länge det inte finns misstanke om brott. Kontaktuppgifter till medlemmar delas ej med tredje part, så länge det inte finns misstake om brott.

Kameror för övervakning finns placerade i entrén och korridorerna för din och Yogahusets säkerhet. Genom att nyttja lokalen godkänner du övervakningen samt att filmerna tas fram vid misstanke om brott.

Studion är bemannad i samband med att det är klass. Läraren är på plats senast 15 minuter före klassens början.

Om du köpt ditt kort på hemsidan finns kvittot att ladda ner på ditt bokningskonto.

Om du betalar på plats i studion så kommer kvittot på din mail om du anger din mailadress i samband med köpet.