Vanliga frågor

Vilken klass passar mig?

Är du nybörjare rekommenderar vi att du börjar med Hatha Basic då det är klasser som riktar sig till dig som är ny på yoga. Yinyoga-klasserna passar också perfekt för dig som är nybörjare.

Har du viss erfarenhet av yoga eller annan träning kan du gärna prova vilken klass som helst på vårt schema. Läraren anpassar så att klassen passar alla.

Vill du bli ordentligt fysiskt utmanad så testa Hatha Vinyasa Strong!

Vill du komma ner i varv och få djup vila samtidigt som du gör kroppen gott så är Yinyoga ett bra val.

Vad är skillnad på att vara medlem och på att ha ett klippkort?

Som medlem har du obegränsad tillgång till alla våra klasser. Du har även möjligheten att nyttja studion för din egna yogapraktik när det inte är klass. Studion är öppen för dig alla dagar kl 06-22.
Som medlem har du även bättre priser på masterklasser och workshops.

Med ett klippkort har du också tillgång till alla våra klasser och betalar då med ett klipp på ditt kort. Du har EJ tillgång till studion utöver de schemalagda klasserna.
Ett klippkort passar dig som yogar i snitt 1 gång i veckan eller mer sällan. Yogar du oftare är det mer fördelaktigt att bli medlem.

Vad ska jag tänka på innan jag går på yoga?

Välj kläder som du är bekväm i och kan rör dig fritt i. Vi yogar barfota.

Kom gärna i god tid så att du hinner varva ner en stund innan yogan börjar.

Finns det mattor att låna?

Ja, vi har mattor till gratis utlåning. Du kan även lämna din privata matta i studion så att den alltid finns här och väntar på dig.

Vi har även bolster, bälten, filtar, foamroller och triggerbollar. Allt du behöver för din yogautövning och för att du ska må bra och kunna ta hand om dig själv!

Hur bokar jag plats?

Boka din plats till varje klass via appen Zoezi och välj Yogahuset som din anläggning, eller via hemsidan. Avbokning ska ske senast 2 h innan klassen börjar. Vid tre missade/sena avbokningar förhindras du från att boka en plats under tre veckor men kan fortfarande delta i mån av plats.

Kan jag byta om och duscha hos er?

Ja, det kan du. Vi har två duschar med ekologiska produkter (schampo, balsam, duschtvål, spraydeo och bodyloytion) som du gärna får använda dig av.

När måste jag senast aktivera det medlemskap jag köpt/fått?

Korten börjar gälla direkt vid köp, förutom terminskorten som gäller från och med terminens start.

Önskar du ett annat startdatum kontaktar du oss här.

Generella villkor

14 dagars öppet köp vid köp via nätet, förutsatt att du inte varit på någon klass. Inget öppet köp på medlemskap eller klippkort som tecknas i studion. Inget öppet köp vid betalning med friskvårdsbidrag.

Årskortet kan frysas i upp till tre månader mot en avgift på 350 kr. Vill du frysa ditt kort pratar du med oss i studion eller kontaktar oss via formuläret. Övriga medlemskap eller klippkort kan ej frysas eller överlåtas.

Alla inpasseringar registreras och Yogahuset har rätt att ta fram dessa register. Registreringarna kommer inte delas med tredje part så länge det inte finns misstanke om brott. Kontaktuppgifter till medlemmar delas ej med tredje part, så länge det inte finns misstake om brott.

Kameror för övervakning finns placerade i entrén och korridorerna för din och Yogahusets säkerhet. Genom att nyttja lokalen godkänner du övervakningen samt att filmerna tas fram vid misstanke om brott.

När har ni öppet?

Studion är bemannad i samband med att det är klass. Läraren är på plats senast 15 minuter före klassens början.

Tar ni emot friskvårdskuponger?

Ja, vi tar emot friskvård från Min Friskvård/Epassi samt finns på ActiWay. För att använda ditt bidrag kontaktar du oss via kontaktformuläret. Ange vilken friskvårdsleverantör du har, summan du vill använda, vilket medlemskap/kort du vill ha samt ditt namn, personnummer och telefonnummer.

Ställ din fråga direkt till oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande