Medlemsavtal och bokningsregler

Genom att teckna ett medlemskap eller köpa en annan tjänst på Yogahuset godkänner du följande:

 

Bokningsregler:

Boka din plats via appen Zoezi eller via fliken Medlemswebb här på hemsidan. 

Det ska vara minst 3 bokade 2 h före klassens början för att klassen ska ges. Inställd klass annonseras i appen och på medlemswebben. De som bokat får sms (se till att du har ditt mobilnummer inlagt). Bokade platser släpps 5 minuter innan klassens början. 

Avbokning sker senast 2 h innan klassen börjar, det gäller även om du står på reservlistan och inte längre vill ha din köplats. 

Om du missar en klass får du en varning. När du har tre varningar spärras du från att kunna boka plats på klasser under tre veckor. Du får fortfarande delta på klasserna i mån av plats och blir inbokad av läraren. Varningarna sparas i ett år. 

Om du har klippkort och inte avbokar dig i tid så dras ett klipp även om du inte kommer på klassen.

I mån av plats kan du komma obokad.

Reservlistan uppdateras fram till 2 h före klass. 

Giltighet och avslut av medlemskap:

Alla kort utom terminskorten börjar gälla direkt vid köp.

Terminskortet börjar gälla vid terminens start. 

Klippkorten är giltiga 1 år från köp. Om du köper ett nytt kort innan det gamla löpt ut kan återstående klipp föras över till den nya kortet. Maila oss om du önskar göra detta.

Provmånaden, terminskorten samt årskorten som betalas i en klumpsumma avslutas per automatik. Du behöver alltså inte göra något för att avsluta medlemskapet.

Årskortet med månadsvis betalning har en bindningstid på 12 månader. Därefter löper det vidare tills du säger upp det. Du kan själv välja vilket datum du vill att kortet ska löpa ut så regleras den sista betalningen så att summan du betalar blir rätt. Uppsägningen behöver vara gjord senast den 4e månaden innan för att hinna registreras. Senare uppsägning gör att den sista betalningen inte kan regleras utan att en hel månadsavgift kommer att dras.

Månadskortet har 1 månads bindningstid. Månadskortet löper vidare tills du avslutar det. Du kan själv välja vilket datum du vill att kortet ska löpa ut så regleras den sista betalningen så att summan du betalar blir rätt. Uppsägningen behöver vara gjord senast den 4e månaden innan för att hinna registreras. Senare uppsägning gör att den sista betalningen inte kan regleras utan att en hel månadsavgift kommer att dras.

Frysa eller överlåta kort:

Årskortet kan frysas i upp till tre månader mot en kostnad på 350 kr per frysning. Kortets sista giltighetsdag flyttas fram lika länge som kortet är fryst.
Kompiskortet kan inte frysas.
Övriga medlemskap kan ej frysas.

Alla medlemskap och klippkort är personliga och kan ej överlåtas.

Plats på workshop och kurser kan överlåtas utan kostnad.

Värdesaker:

Yogahuset ansvarar ej för värdesaker. Vi ansvarar ej för privata mattor som lämnas kvar.

Då och då rensar vi vårt mattgarage från mattor som inte längre används. Dessa rensningar annonseras i god tid.

Övervakning:

Kameror för övervakning finns placerade i entrén och korridorerna för allas säkerhet. Genom att nyttja lokalen godkänner du övervakningen samt att filmerna tas fram vid misstanke om brott.

Alla inpasseringar registreras och Yogahuset har rätt att ta fram dessa register vid misstanke om brott. 

Som deltagare förbinder du dig till att:

Ta väl hand om vår utrustning. Om något går sönder på grund av vårdslöshet är du skyldig att ersätta det som gått sönder.

Endast du som har kort i studion får vistas i våra lokaler. Att släppa in annan person kan leda till uppsägning av ditt kort utan rätt till återbetalning för innestående tid. 

Ångerrätt:

14 dagars ångerrätt på medlemskap och klippkort vid köp på nätet förutsatt att du ej gått på någon klass under den tiden.

Inget öppet köp eller ångerrätt på kort och medlemskap köpta på plats i studion.

Öppet köp på varor i 14 dagar mot kvitto. Givetvis ska förpackningen vara obruten och etiketterna kvar.
Anmälan till workshops, kurser och masterklasser är bindande, platsen kan dock överlåtas utan extra kostnad.