Om oss

Jag som står bakom Yogahuset heter Julia Ilke och jag har arbetat som yogalärare sedan 2006. Idén om en egen studio har alltid funnit med mig men blev verkligt våren 2016 då jag med stolhet kunde slå upp dörrarna till Yogahuset! Vid min sida har jag ett fantastiska team av duktiga lärare. Tillsammans med Er som kommer och yogar skapar vi till min stora glädje den välkomnande och varma oas som Yogahuset kommit att bli.

Min vision har alltid varit att skapa en mötesplats för alla yogautövare, oavsett yogatradition. Vi är många som längtar efter att låta yogan ta mer plats i våra liv och min förhoppning är att Yogahuset ska göra det möjligt. Som medlem får du ta del av hela vårt breda kursutbud med klasser alla veckans dagar från tidig morgon till sen kväll. Du är även välkommen att använda studion för din egen yogapraktik och som medlem har du tillgång till studion årets alla dagar. I loungen kan du alltid slå dig ner för att dricka en kopp te, bläddra i en bok från vårt yogabibliotek eller prata med en nyfunnen yogavän.

Förutom att vara yogalärare har jag en akademisk utbildning i kognitiv neurovetenskap, lyckoforskning och coaching. Mitt bränsle är och har alltid varit att stärka och utveckla det som är bra i människor. Medan yogan är ett praktiskt tillvägagångssätt så ger coachingen oss mentala verktyg för att växa och bli starka i oss själva.

Vi jobbar även mot företag med regelbundna klasser samt yogaevent i samband med personaldagar, konferenser och liknande. I mitt arbete med yoga ute på företag möter jag kunder som upplever minskad trötthet och mindre skrivbordsvärk samt en förbättrad ork och prestationsförmåga. I tider där utbrändhet och stress är något som angår oss alla blir behovet av beprövade verktyg för att skapa en hållbar arbetsmiljö extra viktigt. Med regelbunden yoga ses en minskning av antalet sjukdagar. Smärta och stelhet minskar redan efter några klasser och den som fortsätter sin yogapraktik har många hälsofördelar att se fram emot!

Yogan är här för att stanna och jag hoppas att Du och jag får anledning att ses på mattan inom kort!

Vårt motto: Kom som du är. Gå hem som dig själv.
Varmt välkommen!

Julia