Schema

Måndag

17.15 – 18.15 Hatha Vinyasa Malin M

18.30 – 19.45 Hatha Vinyasa Teknik Chris (English)

20.00 – 21.00 Restorative Yin Eva

Tisdag

7.00 – 8.00 Hatha Vinyasa Morning Nathalie (start 28/3)

11.30 – 12.15 Hatha Vinyasa Lunch Marina

17.15 – 18.45 YOMI YIN Sofia (24/1-4/4) 

19.00 – 20.00 Hatha Vinyasa Sofia

Onsdag

11.30 – 12.15 Hatha Vinyasa Lunch Betty

17.15 – 18.15 Hatha Vinyasa Kristina Y (English)

18.30 – 19.30 Soft Vinyasa Flow Benita

19.45 – 20.45 Gravidyoga Marie 

Torsdag

11.30 – 12.15 Hatha Vinyasa Lunch Benita

17.15 – 18.15 Hatha Basic Lina

18.30 – 19.30 Soft Yin Flow Lina

Fredag

11.30 – 12.15 Yin Yoga Lunch Lina

17.00 – 18.00 Hatha Vinyasa Marita

Lördag

10.00 – 11.15 Hatha Vinyasa Morning Växlande lärare

Söndag

17.00 – 18.15 Yinyoga Malin J

Hatha Basic- Nybörjaryoga

Hathayoga är den yogaform som de flesta andra yogastilar härstammar ur. Ordet Hatha är sanskrit där Ha betyder sol och Tha betyder måne. Solen symboliserar vår aktiva och riktade energi medan Tha står för det vilsamma och reflekterande inom oss. Syftet med Hathayogan är att skapa balans mellan båda dessa sidor .

Hatha Basic riktar sig till nybörjare på yoga. Under dessa klasser lägger vi tid på att gå igenom positionerna noga. Går du på Hatha Basic varje vecka kan du känna dig trygg med att få en bra grund för ditt fortsatta yogautövande.

Hatha Vinyasa

Hatha Vinyasa är härliga klasser med flödande sekvenser. Alla lärare är olika och skapar även medvetet olika flöden till varje klass vilket gör att alla Hatha Vinyasaklasser är olika. Hatha Vinyasa passar dig som vill ha fysiskt stärkande yoga och varierande klasser.

Hatha Vinyasa Morning ger dig en underbart skön start på dagen.

Hatha Vinyasa Lunch är ett skönt avbrott under arbetsdagen. Under lunchklasserna arbetar vi genom hela kroppen och avslutar med skön avslappning.

Vinyasa Teknik

Vinyasa Teknik är klassen med fokus på förståelse för hur kroppen arbetar i olika positioner och vad vi behöver tänka på både för att yoga skadefritt och för att få ut mesta möjliga av varje position. Klassen är en flödesklass men i något långsammare tempo för att verkligen hinna utforska positionerna och deras utförande.

Soft Vinyasa Flow och Soft Yin Flow

Soft Vinyasa Flow är en lugn klass med långsamma rörelser och mjuk yoga. Klassen passar dig som är nybörjare, om du ska komma igång efter ett uppehåll eller bara som en skön nedvarvning på kvällen.

Soft Yin Flow är precis som Soft Vinyasa en lugn klass med fokus på nedvarvning och återhämtning. Mellan yinpositionerna som hålls under några minuter finns mjuka flöden av rörelser.

Yin och Restorative Yin

Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på att stretcha ut kroppens bindväv, leder och ligament. Det är framförallt höftpartiet, låren och ryggen som man jobbar med. Alla positioner utförs sittande eller liggande på golvet. Varje position hålls i tre till fem minuter, med musklerna avslappnade och med fokus på en djup andning.

Restorative Yin är som yinyoga fast ännu lugnare och skönare. Fokus ligger på vila och återhämtning. Klassen avslutas med Yoga Nidra, sömnyoga, som är en teknik för djupavslappning.

Gravidyoga

Kursen i gravidyoga vänder sig till dig som väntar barn, oavsett vilken erfarenhet av yoga du har sedan tidigare. Under gravidyogan gör vi yoga som passar den gravida kroppen och som förbereder dig, både kroppsligen och mentalt, inför den kommande förlossningen. Med gravidyoga kommer du att bli starkare i kroppen och minska risken för att få ont i ryggen av den växande magen. Under klassen blandas fysisk yoga med avspänningstekniker. Ett tillfälle riktar särskilt in sig på hur tekniker från yogan kan användas under förlossningen.

Gravidyoga rekommenderas från graviditetsvecka 15. Vill du börja tidigare är du såklart välkommen!

För att skapa en trygg atmosfär ges gravidyogan endast som slutna kurser om 8 gånger. 2 kursstarter per termin.