Schema

    • Vårterminen pågår mellan den 7 januri och den 2 juni. Du är välkommen att börja när du vill under terminens gång.
    • Boka din plats till varje klass via appen Gymsystem Boka och välj Yogahuset som din anläggning. Avbokning ska ske senast 2 h innan klassen börjar. Vid tre missade/sena avbokningar förhindras du från att boka under tre veckor.

Hatha Basic

Hathayoga är den yogaform som de flesta andra yogastilar härstammar ur. Ordet Hatha är sanskrit där Ha betyder sol och Tha betyder måne. Solen symboliserar vår aktiva och riktade energi medan Tha står för det vilsamma och reflekterande. Syftet med Hathayogan är att skapa balans mellan båda dessa sidor .

Hatha Basic riktar sig till nybörjare på yoga. Under dessa klasser lägger vi tid på att gå igenom positionerna noga. Går du på Hatha Basic varje vecka kan du känna dig trygg med att få en bra grund för ditt fortsatta yogautövande.

Hatha Vinyasa

Hatha Vinyasa är härliga klasser med flödande sekvenser. Alla lärare är olika och skapar även medvetet olika flöden till varje klass vilket gör att alla Hatha Vinyasaklasser är olika. Hatha Vinyasa passar dig som vill ha fysiskt utmanande yoga och varierande klasser.

Hatha Morning Glow ger dig en underbart skön start på dagen.

Hatha Lunch Flow är ett skönt avbrott under arbetsdagen. Under denna 45-min klass arbetar vi genom hela kroppen och avslutar med skön avslappning.

Yin

Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på att stretcha ut kroppens bindväv, leder och ligament. Det är framförallt höftpartiet, låren och ryggen som man jobbar med. Alla positioner utförs sittande eller liggande på golvet. Varje position hålls i tre till fem minuter, med musklerna avslappnade och med fokus på att hålla en djup andning.

Yin Yang syftar till att balansera yin/ vila och yang/ aktivitet för att på så vis öka vårt välbefinnande på alla plan i livet. En klass i Yinyang-yoga låter dig utforska hur du ständigt rör dig mellan yin och yang, på yogamattan så väl som i vardagen.

Masterklasser

På söndagar ta vi oss utrymmet att gå djupare in i yogan med 2 timmars långa Masterklasser.

Masterklasserna ges cirka var tredje vecka och varje klass har sitt unika tema. Klasserna annonseras löpande under hela terminens gång.

Pris: 150 kr medlemmar, 290 kr för övriga. Klippkort gäller ej.

Bokning: Bokning av plats på en Masterklass sker via vår webbutik yogahuset.gymsystem.se. Börja med att logga in/skapa ett konto och köp sedan en plats till en Masterklass i butiken. Därefter kan du boka in dig på den Masterklass du önskar gå på.

Kommande masterklasser:

14/4 Navid Zargham – Meditationsklass

28/4 Navid Zargham – Meditationsklass

12/5 Victoria Carp “Hellcats yoga” – Vinyasa Strong Flow

Följ YOGAHUSET

 | 

Webbdesign- FEW Konsult. Foton på Julia- Niklas Jumlin och Mohammed Salik Logotyp- Anna Söderström.