Om oss

YOGAHUSET öppnade i mars 2016 och drivs av mig Julia Ilke med ett fantastiskt lärarteam vid min sida.

Min första yogaklass höll när jag kom hem från en Indienresa som nybliven 20-åring. Sedan dess har jag lett närmare 1000 klasser och jag ser fram emot att leda många till!

Förutom att vara yogalärare har jag en akademisk utbildning i kognitiv neurovetenskap, lyckoforskning och coaching. Mitt bränsle är och har alltid varit att stärka och utveckla det som är bra i människor. Medan yogan är ett praktiskt tillvägagångssätt så ger coachingen oss mentala verktyg för att växa och bli starka i oss själva.

Tillsammans med mitt team av lärare erbjuder vi schemalagda klasser från morgon till kväll alla veckans dagar. Min önskan är att alla oavsett tidigare erfarenhet och behov ska hitta yoga som tilltalar dem under vårt tak.

Vi jobbar även mot företag med regelbundna klasser samt yogaevent i samband med personaldagar, konferenser och liknande. I mitt arbete med yoga ute på företag möter jag kunder som upplever minskad trötthet och mindre skrivbordsvärk samt en förbättrad ork och prestationsförmåga. I tider där utbrändhet och stress är något som angår oss alla blir behovet av beprövade verktyg för att skapa en hållbar arbetsmiljö extra viktigt. Med regelbunden yoga ses en minskning av antalet sjukdagar. Smärta och stelhet minskar redan efter några klasser och den som fortsätter sin yogapraktik har många hälsofördelar att se fram emot!

Yogan är här för att stanna och jag hoppas att Du och jag får anledning att ses på mattan inom kort!

Nöjda företagskunder

Säg hej

Svaren på de vanligaste frågorna finner du under Vanliga Frågor.

Vill du ringa oss?

018-4957600

Telefontid vardagar kl 10-17

Använd formuläret så svarar vi så snart vi kan.

yoga uppsala

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Följ YOGAHUSET

   | 

  Webbdesign- FEW Konsult. Foton på Julia- Niklas Jumlin och Mohammed Salik Logotyp- Anna Söderström.