Priser

Sommaryoga

1 klass

125:-

10-kort

1 100:-

Första besöket

Månadskort

Klippkort

15-kort

2 790:-

Terminskort

Årskort

Årskort

775:-/mån

Vad ingår i de olika korten?

Klippkort

Ett klippkort passar dig som yogar då och då och uppskattar friheten att kunna yoga precis när det passar dig och slippa stressen av att ha en löpande kostnad som du kanske inte nyttjar fullt ut.

Med ett klippkort har du tillgång till i princip alla klasser. Undantaget är vissa kurser, t.ex. Gravidyoga och Yomi.

Kortens giltighet är 1 år. Om du tecknar ett nytt kort innan ditt nuvarande löper ut så förlängs giltigheten på dina kvarvarade klipp också. Med andra ord finns det ingen anledning att klipp ska brinna inne när du yogar hos oss! 

10-kort termin är ett klippkort till ett riktigt bra pris och som gäller under terminens gång. Klipp som är kvar vid terminens slut kan inte överföras till nästa termin.

 Du har tillgång till studion 1 h före bokad klass.

Års- och terminskort

Med ett års- eller terminskort har du tillgång till alla våra klasser!

Års- och terminskorten är för dig som vill satsa långsiktigt på din yoga och ha friheten att yoga precis så ofta du vill.

Korten kan betalas månadsvis eller hela summan på en gång.

Du får rabatt på workshops, privatklasser, masterklasser och andra events utanför ordinarie schema.

Du har tillgång till studion alla dagar året runt från kl 6:00-22:00 för egen yoga eller bara för att ha en plats att landa på i lugn och ro.

Årskortet är det enda av våra kort som kan frysas. Kortet kan frysas i upp till tre månader per år mot en kostnad på 350 kr per frysning. 

Provmånad och månadskort

Provmånaden är den perfekta starten för dig som vill börja yoga! Under 30 dagar har du tillgång till alla våra klasser (med undantag för vissa kurser) och kan i lugn och ro prova vårt utbud i jakten på just dina favoriter!

Erbjudandet om en Provmånad gäller en gång per person.

Provmånaden börjar gälla vid inköp och avslutas per automatik efter 30 dagar. Om du vill flytta fram starten så kontaktar du oss.

Månadskorten kan inte frysas.

Månadskortet är för dig som vill ha friheten att med kort varsel kunna avsluta ditt medlemskap. Månadskortet finns som löpande kort som förlängs automatisk tills du säger upp det, eller som en enstaka månad som avslutas utan att du behöver göra något.

Med ett månadskort har du tillgång till studion alla dagar året runt från kl 6:00-22:00 för egen yoga eller bara för att ha en plats att landa på i lugn och ro.

Kompiskort

Med ett kompiskort är ni två personer som delar på ett kort. Tillsammans har ni 6 klasser i veckan och ni väljer själva hur ni fördelar klasserna mellan er. För att teckna ett Kompiskort så görs köpet av en av er. Den personen meddelar oss vem kortet ska delas med så kopplar vi ihop er.

Med ett kompiskort har ni tillgång till alla våra klasser! Ett deltagande på Gravidyogan kräver att ni meddelar oss för att bli inbokad på kursen.

Ni får rabatt på workshops, privatklasser, masterklasser och andra events utanför ordinarie schema.

Med ett kompiskort har ni båda tillgång till studion alla dagar året runt från kl 6:00-22:00 för egen yoga eller bara för att ha en plats att landa på i lugn och ro.

Kompiskortet kan inte frysas.