Bortom tid och rum

Under två söndagar utforskar vi nuet, jaget och meditation under ledning av Navid Zargham/Simran Meditation. Navid har undervisat i non-duality och meditation sedan 2013 i Stockholm, Uppsala och Rishikesh, Indien.

Under dessa 2 workshops har vi som fokus att få klarhet kring livets allra djupaste frågor. Vem är jag? Vad är jag?  Vad är jag här för att uppleva? Syftet är inte att vi ska uppdatera våra teorier kring dessa frågor, utan att vi bortom all tvivel ska få en upplevelse av svaren.

När vi inte är i klarhet kring dessa grundläggande frågor, och inte är i kontakt med vår sanning, så uppstår det friktion, oro och bakomliggande känsla av att något saknas i vår upplevelse av existensen. Detta kan i sin tur leda till att vi blir trötta, rastlösa, distraherade, förvirrade, avstängda, o-närvarande och vissa fall även deprimerade.  När det uppstår klarhet i dessa frågor, så faller mycket på plats av sig själv. Det är lite som att man minns allt igen. Ett minne som inte är i ord och bilder, utan ett tillstånd som känns som hem. När vi vilar i denna klarhet, i vår egen kärna, så slappnar kroppen av, energin börjar flöda igen och hjärnan lugnar sig.  Från detta naturliga tillstånd, så kan vi börja återupptäcka livet för det mystiska, lekfulla och intima mirakel det faktiskt är.

Denna resa mot klarhet är uppdelad i 2 st workshops. Under dessa sessioner kommer vi använda oss av olika metoder som meditation, self inquiry, eye-gazing, breathwork, samtal med mera. Första workshopen fokuserar på att utforska och upptäcka medan den andra handlar om integration och förkroppsligande.

Workshop 1: Upptäck och utforska din tidlösa kärna
Workshop 2: Återupptäck livet från din sanning

När: Söndagarna 30/10 och 27/11 kl 13:00-16:00

Pris: 495 kr per workshop
395 kr för dig som har ett aktivt kort i studion

Ledare: Navid Zargham

Övrigt: Bokningen är bindande men platsen kan överlåtas