Healing sound journey

Välkommen att njuta av en hypnotisk resa av ljud, frekvenser, mystik och healing!

Healing Sound Journey är en unik kombination av sound healing, musik, mental träning och guidad meditation där du slappnar av liggandes på golvet. Ljudvågor har en kraftfull effekt på våra celler och energifält där olika ljud svarar till olika delar inom dig och kan hjälpa att släppa blockeringar och öka ditt harmoniska tillstånd.

Jack Lidback leder dig genom en djup avslappning när han spelar på hang drum, shamantrumma, klangskål, indianflöjt, gitarr, shakers, seadrum och flera överraskningljud. Vissa instrument kommer att spelas nära intill dig så du upplever och tar emot ljudvågorna och vibrationerna.

Vanligt att uppleva under en sound healing:

* djup avslappning & stresslösning

* inre ro och harmoni

* mer kontakt med dig själv

* tydliga insikter och förståelse

* transformation av tunga känslor

* läkning av mentala och själslig sår

* spirituell och andlig kontakt

Upplevelsen kan vara som en hypnotisk saga med inre bilder, ljus, avslappning och sinnesfrid, den kan även aktivera jobbiga känslor som behöver upp till ytan och släppas. Du kan oavsett slappna av i ett tryggt space och låta det som behöver ske att ske. Resan är designad så att du alltid kommer ut trygg, avslappnad och harmonisk på andra sidan.

Varje resa är en unik upplevelse utifrån där du är och vad du behöver just nu. Du har alla svar inom dig och det här kan vara precis den nyckeln, eller en av de nycklar, du behöver för att öppna rätt dörr och kliva in i ett nytt ljus med nya friska toner för nästa kapitel i ditt livs symfoni.

När: Söndagen 9/10 kl:14:00-16:00

Pris: 380 kr
350 kr för dig som har ett aktivt kort i studion

Ledare: Jack Lidback

Övrigt: Bokningen är bindande men platsen kan överlåtas